Film a Virtuális Maratonról

2021 júniusában sikeresen megrendeztük a Civil Rádióban az ALF Magyarországi Hálózat közös fellépését, a Magyar Virtuális Maratont. Ez a program a nemzetközi ALF hálózat, a “Virtual Marathon for Dialogue in the Euromed” nevű program keretében jött létre. A maraton célja, hogy a kultúrák közötti párbeszédet elősegítse/támogassa, illetve, hogy az elmaradt MedFórumot online formában helyettesítse. Továbbá lehetőséget adott arra, hogy a bevált módszereket, szaktudást és tapasztalatot megoszthassuk egymással és a globális problémákra reflektáljunk különböző kulturális, fenntartható fejlődést elősegítő programok szervezésével.

A magyar hálózat célja az volt, hogy ezen programon keresztül bemutassa az interkulturális párbeszéd fontosságát és az ahhoz vezető különböző utakat a magyar hálózat szervezetein keresztül, illetve, hogy megmutatkozzunk a nemzetközi térben.
Hálózatunk szervezetei a zene, a színház, a film és a tudomány területéről jövő kezdeményezéseinek köszönhetően rendkívül sokrétű és különleges világot hoznak létre.

Az eseményről készítettünk egy filmet, amire nagyon büszkék vagyunk, mivel sikeresen mutatja be a magyar hálózat szervezeteinek tevékenységeit és az egységes, mégis sokszínű arculatát. A filmet ezen a linken keresztül lehet megtekinteni: